Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Přitažlivost myšlenky nefunguje?
(1 prohlížející) (1) host
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3

TÉMA: Přitažlivost myšlenky nefunguje?

Přitažlivost myšlenky nefunguje? 2 let, 2 měsíců #18

• robertslovak
  • NEPŘÍTOMEN
  • Administrator
Zde diskutujte k článku Přitažlivost myšlenky nefunguje?
JSEM VÁŠNIVÝ DO ZLEPŠENÍ ŽIVOTŮ DRUHÝCH LIDÍ.

Stáhněte si mé emailové programy, které jsou zdarma:
+ Žijte život, jaký chcete! a Všechnose počítá eepurl.com/dwWOD
+ 14+1 eXtra výhod ON-line podnikání eepurl.com/epqAE

--
Nebo si přečtěte další články:
+ www.robertslovak.cz/clanky-obecne/index.php
+ networking.luxury-territory.cz/site/blog
+ www.zivotbezhranic.cz/zijte-zivot-jaky-chcete/blog.html

Re:Přitažlivost myšlenky nefunguje? 2 let, 2 měsíců #19

• Misa H.
  • NEPŘÍTOMEN
  • Fresh Boarder
Za zamyšlení by mohlo stát i vysvětlení "Emoční rovnice" (právě zkouším v praxi). Je to víc psychologie, a má ovlivňovat účinnost pozitivního myšlení. Mně osobně tato metoda vcelku přesvědčila, samozřejmě kromě pár drobností. ...

Re:Přitažlivost myšlenky nefunguje? 2 let, 2 měsíců #21

• robertslovak
  • NEPŘÍTOMEN
  • Administrator
Krásný večer, Míšo,
osobně metodu emočních rovnic neznám - vím, že tuto metodu prosazuje Aleš Kalina, ale osobní zkušenost s ní zatím nemám. Budeme rádi, pokud bys sepsala svou osobní zkušenost a pokud to bude přínosné pro návštěvníky, tak ji uveřejníme.

--

Re:Přitažlivost myšlenky nefunguje? 2 let #37

• MichalKubin
Osobně jsem o tématu emočních rovnic také nikdy neslyšel. Určitě budu nejen já rád, pokud se najde dobrodinec, který tuto metodiku zná a podělí se s námi o informace, ale především o vlastní zkušenosti. Informace si lze vyhledat. U osobních zkušeností je to mnohdy horší.. Krásný den, Michal

Re:Přitažlivost myšlenky nefunguje? 1 rok, 11 měsíců #42

• Vera
  • NEPŘÍTOMEN
  • Fresh Boarder
Dobrý den.

Stránky pana Kaliny čtu již dva roky, moc se mi líbí.Emocionální rovnice jsem pochopila jako intenzitu prožívané situace.Všechno co prožíváme v nás zanechává nějaké emoční zápisy.
Bud jsou pozitivní či negativní.Je pravdou když tyto emoční zápisy pozměníme měníme i své zastaralé způsoby myšlení.Aspon takto jsem to pochopila.

Hezký den Věra

Re:Přitažlivost myšlenky nefunguje? 1 rok, 11 měsíců #43

• MichalKubin
Krásný den Věrko,

děkujeme za vysvětlení. Vaše věrnost stránkám pana Kaliny je obdivuhodná. Doufám, že i Život bez hranic se dočká takové Vaší přízně.

Jinak pro všechny ostatní: Web pana Kaliny, o kterém se Věrka zmiňuje, resp. příspěvek o emočních rovnicích najdete na: www.mujvztah.cz/clanky-vztahy/osobni-rus...-emocni-rovnice.html .
Poslední úprava: 1 rok, 11 měsíců Napsal .

Re:Přitažlivost myšlenky nefunguje? 1 rok, 11 měsíců #44

• Vera
  • NEPŘÍTOMEN
  • Fresh Boarder
Hezký den.

Stránky pana Kaliny čtu prakticky již 3 toky.Pomohli mi vyrovnat se s tvrdou realitou.Zemřela mi matka 59 letech na rakovinu, manžel prožíval velké problémy v podnikání a do toho jsme měli 6 dětí. Díky pochopení významu emocionálních rovnic se můj život hodně změnil.

Když jsem se narodila má matka maturovala můj otec život moc vážně nebral.To že jsem pro ně přítěží, že jsem špatná se mi během života tak zakodovalo v hlavě a můj život komplikovalo do nedávna. pochopením rovnic problémy zmizeli.

Měla jsem v sobě vytvořen pocit samoty a strachu ,z toho že sem špatná.Jakmile jsem se naučila přetvářet své staré negativní zážitky v pozitivní můj život se stal mnohem lepší.

Stránky Života bez hranic a stránky Roberta Slováka mi pomohli mít chut ve svém životě něco změnit. Myslím že opravdu tyto oboje stránky mohou lidem přinést velké změny do života.

Hezký den Věra

Proč?: Přitažlivost myšlenky nefunguje? 1 rok, 5 měsíců #143

• KarelPetran
  • NEPŘÍTOMEN
  • Fresh Boarder
Názor o druhé noze, té akční - je velice zajímavý. Přesto mi vrtá hlavou, proč takové osobnosti, které v dokumentu vystupují, na tuto - důležitou věc - neupozornili. V podstatě nám tedy nabídli "jen jednu nohu". Udělali to záměrně? Nebo z neznalosti, či dokonce z hlouposti? Nevím, nevím. Všichni mi připadali, že jsou na úrovni. Zvlášť proto, pokud bych vzal tezi "o druhé noze" za pravdivou, bych se mohl cítit jako podveden, ba dokonce ošizen. Koupil jsem si, dostal jsem věc, která má jen "jednu nohu". Informoval o tomto závažném pochybení někdo autorku, či odborníky, kteří ve filmu vystupují? Asi by ji jim někdo měl říct, že "na něco důležitého zapomněli"...

Re: Proč?: Přitažlivost myšlenky nefunguje? 1 rok, 5 měsíců #145

• robertslovak
  • NEPŘÍTOMEN
  • Administrator
Krásný den, Karle,
zkuste si přečíst knihu Odpověď od Johna Assarafa (jeden z představitelů filmu, který je na úrovni) a Murraye Smithe - je to velmi pondětná kniha, kde právě popisuje potřebu použít oba zákony - zákon přitažlivosti a zákon akce.
Není to o tom, že by nás neupozornili na důležitou věc. Prostě dokument pojednával o zákonu přitažlivosti.
Pokud však máte jiné zkušenosti a funguje vám jen to, že se posadíte do prázdné místnosti a pár dní magicky používáte své myšlení a získáte to, o co žádáte, pak klobouk dolů - BUDU PRVNÍ KDO SE OMLUVÍ A ŘEKNE, ŽE SE MÝLIL A ROZHODNĚ SE U VÁS OBJEDNÁM NA KONZULTACI. A ještě bych byl rád, pokud se stanete mistrem právě zde na životěbezhranic a začnete své techniky popisovat.

Dokonce nemusí jít ani o to, abyste si přitáhl drahé auto nebo něco jiného luxusního. Stačí, pokud přitáhnete pytel brambor. Protože pak jsme schopni zrušit hlad a bídu na celém světě, protože když to společně lidi naučíme, tak už nikdy nebudeme potřebovat pole a motyky.

Mějte se skvěle a znovu napište

--

Ironie: Proč?: Přitažlivost myšlenky nefunguje? 1 rok, 5 měsíců #146

• KarelPetran
  • NEPŘÍTOMEN
  • Fresh Boarder
Ironie k mému názoru není opravdu na místě. Reagující pán však šlape úplně mimo. Na můj dotaz používá ironii: přitom otázka zněla jednoduše: proč nám autoři v "Tajemství" zatajili "druhou nohu". Reagující autor shodí vše se stolu jednoduchým konstatováním: "Prostě dokument pojednával o zákonu přitažlivosti." Tohle přece nemůže být odpověď na moji otázku?! Připadá mi absurdní, aby někdo prodával "Tajemství" s "jednou nohou". Odkazovat na další autory, další knihy, kteří a které již "obě nohy" nabízejí je nesmysl. Reagovat až sarkasmem na jejich názor, protože oni opravdu o "druhé noze" nic nepíší, že, cituji: "Pokud však máte jiné zkušenosti a funguje vám jen to, že se posadíte do prázdné místnosti a pár dní magicky používáte své myšlení a získáte to, o co žádáte, pak klobouk dolů... Stačí, pokud přitáhnete pytel brambor..." - je ranou pod pás nikoli mně, ale autorce Tajemství a všem osobnostem, které ve filmu či v knize vystupují. Já jsem přece nic o tom, že bych "silou přitažlivosti přitahoval pytel brambor" nepsal. Proč někdo posouvá můj text někam úplně jinam. Opravdu je moderní "myslet za druhé" a podsouvat jim závěry, o kterých dotyční vůbec nic neříkají. Prosím: příště reagujte trochu citlivěji a více rozumněji.

Re:Ironie: Proč?: Přitažlivost myšlenky nefunguje? 1 rok, 5 měsíců #148

• robertslovak
  • NEPŘÍTOMEN
  • Administrator
Hezký den, Karle,
možná má ironie, byla zbytečně ostrá - za to se Vám omlouvám, moje chyba.

Proč nám tedy zatajili autoři druhou nohu? - Pravděpodobně nám ji nezatajili. Ale jak už jsem psal níže, film The secret se zabývá čistě zákonem přitažlivosti. Další věc je, že film vznikl původně proto, aby se v Americe více prodávaly kurzy osobního rozvoje. Film je super, obsahuje skvělé myšlenky, ale není náhradou toho mít svého mentora/mentory, kteří by vás provedli přes veškerá úskalí na cestě za úspěchem nebo nemá plně nahradit coache, apod.

Část textu je kolemjdoucím skryta - pro shlédnutí celého textu se prosím přihlašte nabo zaregistrujte.

Dokonce se o tom, že skoro vždy je potřeba něco udělat, zmiňuje i Joe Vitale v knize "Síla přitažlivosti". Rovněž jeden z lidí, kteří se v The Secret objevili. Minimálně tedy budete potřebovat někomu říct, že chcete takového a takového Bavoráka (nevím jestli jste na Bavoračky) jinak Vám to auto, které si představujete a nechcete si jej odpracovat, nikdo nekoupí .... (= Prosím, když píšu, že si jej nechcete odpracovat, neberte to osobně, nemyslím to jako útok na Vás Karle. Možná jste ochoten si jej odpracovat, berte to jen jako příklad v obecné rovině, protože možná vůbec netoužíte po autu).

Snad jsem odpověděl v kontextu Vaší předchozí odpovědi.

Přeji Vám den plný zázraků, mějte se fajn.

Robert Slovák

--

Re:Ironie: Proč?: Přitažlivost myšlenky nefunguje? 1 rok, 4 měsíců #164

• Pepa.70
  • NEPŘÍTOMEN
  • Fresh Boarder
K tomu aby se naše myšlenky začaly zhmotňovat, potřebujeme je mít co nejvíce v souladu se srdcem, v souladu s plánem naší duše. Pokud byly myšlenky vytvářeny vládnoucím egem, přitahovali jsme si opačné stavy a situace, než které jsme si přáli abychom dokázali selektovat co skutečně naše srdce promlouvá.
Paradoxní však je, že čím více máme naši mysl v souladu s duší, cítíme čím dál menší potřebu cokoli si myšlenkou přát a vytvářet, jelikož pocity, které se nám otevírali prostřednictvím materiálních stimulů, vztahů a jiných skutečností a komodit začínáme prožívat permanentně bez ohledu konkrétních realizovaných záměrů a cílů.
Jakýkoliv konkrétní cíl ztrácí pro nás svoje opodstatnění, jelikož zjišťujeme, že jediným cílem je cesta samotná. Není to již Láska, radost, hojnost, štěstí, ale milování, radování se, překypování hojností a záření štěstím.
K tomuto poznání však každý potřebuje dojít sám, jelikož pouhá teorie může být přijata pouze na úrovni mysli, však teprve pokud vnitřně procítíme tento stav až tehdy se jím můžeme i stát.
S úctou a v Lásce

Re:Ironie: Proč?: Přitažlivost myšlenky nefunguje? 1 rok, 4 měsíců #165

• Pepa.70
  • NEPŘÍTOMEN
  • Fresh Boarder
K tomu aby se naše myšlenky začaly zhmotňovat, potřebujeme je mít co nejvíce v souladu se srdcem, v souladu s plánem naší duše. Pokud byly myšlenky vytvářeny vládnoucím egem, přitahovali jsme si opačné stavy a situace, než které jsme si přáli abychom dokázali selektovat co skutečně naše srdce promlouvá.
Paradoxní však je, že čím více máme naši mysl v souladu s duší, cítíme čím dál menší potřebu cokoli si myšlenkou přát a vytvářet, jelikož pocity, které se nám otevírali prostřednictvím materiálních stimulů, vztahů a jiných skutečností a komodit začínáme prožívat permanentně bez ohledu konkrétních realizovaných záměrů a cílů.
Jakýkoliv konkrétní cíl ztrácí pro nás svoje opodstatnění, jelikož zjišťujeme, že jediným cílem je cesta samotná. Není to již Láska, radost, hojnost, štěstí, ale milování, radování se, překypování hojností a záření štěstím.
K tomuto poznání však každý potřebuje dojít sám, jelikož pouhá teorie může být přijata pouze na úrovni mysli, však teprve pokud vnitřně procítíme tento stav až tehdy se jím můžeme i stát.
S úctou a v Lásce

Re:Ironie: Proč?: Přitažlivost myšlenky nefunguje? 1 rok, 4 měsíců #166

• PepaKopřiva
  • NEPŘÍTOMEN
  • Fresh Boarder
Říká se, že učitel je tak dobrý, jak dobře dokáže odhadnout, kde se jeho žák nachází.

Třeba proto ve filmu Tajemství najdeme jen Zákon přitažlivosti. I když pokud hledáte tak najdete i ve filmu řeč o Zákonu záměrné tvorby a Zákonu umožnění.

Pro mě je Tajemství ukázka - mateřská školka. Tak aby se lidé začali o svůj život zajímat. Někomu film úplně stačí. Jiný bude hledat více informací. Někomu stačí, že ví jak zapnout vypínač osvětlení. Jiný bude chtít vědět "co je za tím".

Stejně tak může být film cenzurován - přeci jen kdo z vlivných lidí potřebuje "soběstačné" lidi. Oni potřebují "ovečky" lidi, kteří jsou pěkně v davu a nevyčuhují - jsou šroubky v systému.

Víte o tom, že existují dvě verze filmu Tajemství? Víte o tom, že z úžasné knihy Myšlením k bohatství byly odstraněny nějaké části?

Re:Přitažlivost myšlenky nefunguje? 1 rok, 4 měsíců #167

• PepaKopřiva
  • NEPŘÍTOMEN
  • Fresh Boarder
Ironii je, že síla myšlenky funguje.

Zákon přitažlivosti funguje nejlépe, jak jen může - nelze aby nefungoval a nebo fungoval jen na určitou oblast vašeho života.

Všechno je založeno na přitažlivosti.

Re:Ironie: Proč?: Přitažlivost myšlenky nefunguje? 1 rok, 4 měsíců #168

• robertslovak
  • NEPŘÍTOMEN
  • Administrator
Ahoj Pepo,
mohl by ses rozepsat více o těch dvou verzích Tajemství a Myšlením k bohatství? Kde jsi tu informaci získal? Je možné někde sehnat necenzurovanou verzi?

--

Re:Ironie: Proč?: Přitažlivost myšlenky nefunguje? 1 rok, 4 měsíců #169

• Pepa.70
  • NEPŘÍTOMEN
  • Fresh Boarder
Zdravím Tě Roberte!
Čerpám již pouze ze svého srdce, případně mě má duše vede k informacím přicházejícím z okolí. Vše je však pouze mojí vlastní úvahou, mým vlastním úhlem pohledu, který se odvíjí od mého pocitu. Mluvím tzv. automatickou řečí, která mě přivádí k poznání duše bez možné amalýzy mé hlavy. Pořádám přednášky, povídání a meditační setkání.
Nechci se rozepsávat o něčem neživém, spíše odpovím přímo Tobě, pokud se mi sám na něco zeptáš.<3

Re:Ironie: Proč?: Přitažlivost myšlenky nefunguje? 1 rok, 4 měsíců #170

• PepaKopřiva
  • NEPŘÍTOMEN
  • Fresh Boarder
Necenzurovanou verzi s českými titulky najdeš na ulozto.cz

tady jsou útržky z youtube:

a ke knížce Mysli a zbohatni - píše o tom Jerry Hick - že má doma dvě verze jednu se slovy vibrace a tu, co je přeložená u nás, kde právě úryvky, které se týkají vibrací nejsou.

Re:Ironie: Proč?: Přitažlivost myšlenky nefunguje? 1 rok, 4 měsíců #171

• PepaKopřiva
  • NEPŘÍTOMEN
  • Fresh Boarder
no a odpověď přímo od Abrahama proč existují dvě verze:

Re:Ironie: Proč?: Přitažlivost myšlenky nefunguje? 1 rok, 4 měsíců #172

• Pepa.70
  • NEPŘÍTOMEN
  • Fresh Boarder
Každý má svůj názor vycházející z jeho poznání. Všichni jsme si zcela rovni a všichni máme stejnou zkušenost, jen se rozpomínáme na vše čím jsme byli více či méně a tak se všichni ve svých individualitách rozlišujeme. Pokud chceš, můžeš se zeptat přímo na cokoliv co hledáš v knihách, videích nebo filmech, jejichž popularitu tvoří pouze to, že je vidělo a četlo velké množství lidí. Vše ale máme uloženo v sobě a já k tomu mám přístup z mé dosažené hloubky rozpomenutí se.
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3
Doba nahrání stránky: 0.50 vteřin